neděle 5. ledna 2014

NOVOROČNÍ MOTÝLEK



Když si prohlížím japonské patchworkové časopisy jsem  okouzlena  nápady, skladbou barev a hlavně ručním šitím  Japonek. Na každé stránce si říkám, tak tohle jednou musím vyzkoušet. Stejně tak jsem obdivovala i brože vyrobené ze zipsu. Tentokrát nezůstalo jen u snění  a jednu brož jsem zkusila vytvořit. Vytáhla jsem krabici s nasyslenými zipsy a šla do toho.  Na rozdíl od Japonek jsem na křídla použila vzorovanou látku. Ony si vyhrály a šily ještě přes papír  mini vzoreček. No kdo ví, třeba to příště taky vyzkouším..


       ............jo a ještě jedna maličkost na závěr. Tykadla jsou památeční . Byly vyrobeny z  košíčku na špunt, z láhve růžového sektu otevřeného o půlnoci 31.12.2013.....



Tak vše nejlepší v novém roce :-)

5 komentářů:

  1. Janičko to zírám, motýlkovi to na tašce vyloženě sluší. No, a jinak bys to ani nebyla ty, kdybys nepřišla na nějakou třešničku navíc, no a on je to špunt z méjdanu. Moc zdařily kousek :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Jani,
    tak ten motýlek je úžasný, už aby taky začali lítat venku na sluníčku. Snad je tímto přivábíš.
    Alena Bubi

    OdpovědětVymazat
  3. Nebyl by návod jak na to?
    Pokud ano moc prosím odkaz na poukova.lada@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Ty jsi neuvěřitelná, Janinko! Nádhera - ostatně stejně jako vše, na co sáhneš! Asi se budu ještě dlouho kochat! Danajka

    OdpovědětVymazat
  5. Jani, já na to koukám jak telátko na nová vrátka. to se natvaruje ten zip a pak se tam ručně našijí ty látky? nebo jak? nádhera nádherná. a zipů mám plnou krabici.
    Majka

    OdpovědětVymazat